Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nak tempah website (PHP) dengan harga yang berpatutan?? klik disini..

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nak tempah website (PHP) dengan harga yang berpatutan?? klik disini..

    Sesiapa yang ingin mempunyai website sendiri boleh tempah melalui saya (shukri, 017-3592770, [email protected]), harga adalah berpatutan, cara pembayaran 1/2 bila anda bersetuju dengan design saya, 1/2 bila website siap.. saya sedia menerima tempahan apa sahaja jenis web.
    Last edited by pengembara_2006; 02 Feb 2007, 10:18 PM.
    Website :
    Kad Kahwin Murah

  • #2
    Originally posted by pengembara_2006 View Post
    kalau korang ingin mempunyai website sendiri boleh tempah melalui saya (shukri, 017-3592770), harga adalah berpatutan, cara pembayaran 1/2 bila anda bersetuju dengan design saya, 1/2 bila website siap.. saya sedia menerima apa sahaja jenis web.
    kasi cth tg.ada tak bro

    Comment


    • #3
      Ada tapi ni cincai je..
      iklanBEST.com
      sekarang aku tgh siapkan web utk pelanggan aku.
      insyallah 28/2 ni dah boleh upload.

      dalam pembikinan>> ImageShack - Hosting :: 85899919pm1.jpg
      Last edited by pengembara_2006; 25 Feb 2007, 09:42 PM.
      Website :
      Kad Kahwin Murah

      Comment


      • #4
        Originally posted by pengembara_2006 View Post
        Ada tapi ni cincai je..
        iklanBEST.com
        sekarang aku tgh siapkan web utk pelanggan aku.
        insyallah 15/2 ni dah boleh upload.

        dalam pembikinan>> ImageShack - Hosting :: 85899919pm1.jpg
        buat portal satu buleh???

        Comment


        • #5
          bagi contoh web..
          Website :
          Kad Kahwin Murah

          Comment


          • #6
            bro..cek pm..

            Comment


            • #7
              harga mcm mana plak....??

              Comment


              • #8
                Originally posted by pengembara_2006 View Post
                Sesiapa yang ingin mempunyai website sendiri boleh tempah melalui saya (shukri, 017-3592770, [email protected]), harga adalah berpatutan, cara pembayaran 1/2 bila anda bersetuju dengan design saya, 1/2 bila website siap.. saya sedia menerima tempahan apa sahaja jenis web.

                haah... takde harge ke?

                bg la detail sket.

                Comment


                • #9
                  Harga bawah 1k, minimum 600..
                  Kalau nak mintak saya buat 1 page pun boleh... rm50, skali ngan database..
                  Website :
                  Kad Kahwin Murah

                  Comment


                  • #10
                    www.e-platiniumclub.com

                    aku nak tempah..tapi harga berapa?? aku nak bt website pasal biodata jer...mcm mana haa?? mcm mana nak bt myspace ker...apa2 laa... blog ker?? mcm mana haa?? nak kena bayar berapa tuh??? ada org cakap nak bt myspace kena bayar 250 btul ker??

                    Comment


                    • #11
                      demo buleh wat website gini??

                      * Paid to click
                      * Paid to read ads
                      * Paid to read emails
                      * Paid to promote
                      * Click exchange
                      * Daily limit advertising
                      * Targeted Country Advertising
                      * New Poll Manager
                      * Sub title
                      * Ad icons
                      * Payment Option
                      * Message Center
                      * AutoBot Detector Now Automatically Deletes Autobots!
                      * Enable/Disable feature for surf all links in PTC
                      * Suspend members manager
                      * Paid to click banners
                      * Targeted Paid to click banners (via interest)
                      * Targeted Paid to click Links (via interest)
                      * Click for tickets
                      * Live Top referrer stats box
                      * Paid to read emails Inbox/Admin Messages Included
                      * Paid to signup
                      * Goal Sheet


                      try demo at
                      http://www.script4sale.info/demo/amber/admiske
                      password = demo123

                      Comment


                      • #12
                        saya nak buat website utk forex IB...saya boleh bayar 600-1k

                        Comment


                        • #13
                          Owner boleh edit & menambah sebarang info jika website telah siap....?

                          Comment


                          • #14
                            saya ada sms owner...tapi so far takde reply...maybe sibuk beraya... harap orang melayu kita buat bisnes seriously

                            Comment


                            • #15
                              haha.

                              Maybe all forumer request very difficult project.That why he refused to reply

                              Like to develop poweful website similar to myspace , Portal like NoGold?

                              This kind of website required high expertise skill and also need a lot estimation cost.

                              anyway . after I finished with my current project . i will help you all to develop websites A.S.A.P

                              Comment

                              Working...
                              X