Announcement

Collapse
No announcement yet.

NG$ banyak pun x gune huhuhu

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • NG$ banyak pun x gune huhuhu

    Sejak luckydraw ade... ditambah pule dgn posting dpt NG$ sket... nampaknye NG$ aku cam x gune sgt 2 3 menjak nih... :025:

    abes gune utk vote jek... nak bid weekly n monthly pn xleh nk join psl ade yg lebeh kaye... sudah pasti kene cantas... :002:

    nk bg org sayang plak... ape nak buat nih :032:


    I LOVE What I Do

  • #2
    meh transfer kat mattop.... huhuhu..

    tak pun request lah kat boss suh wat tikam2 lagik... nt leh loss banyak2... wakakkaka

    Comment


    • #3
      Originally posted by angelus View Post
      Sejak luckydraw ade... ditambah pule dgn posting dpt NG$ sket... nampaknye NG$ aku cam x gune sgt 2 3 menjak nih... :025:

      abes gune utk vote jek... nak bid weekly n monthly pn xleh nk join psl ade yg lebeh kaye... sudah pasti kene cantas... :002:

      nk bg org sayang plak... ape nak buat nih :032:
      apa lagik..transfer la kat acc haku..kekekeke
      31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

      bila nak cecah 30k ni

      Comment


      • #4
        Originally posted by angelus View Post
        Sejak luckydraw ade... ditambah pule dgn posting dpt NG$ sket... nampaknye NG$ aku cam x gune sgt 2 3 menjak nih... :025:

        abes gune utk vote jek... nak bid weekly n monthly pn xleh nk join psl ade yg lebeh kaye... sudah pasti kene cantas... :002:

        nk bg org sayang plak... ape nak buat nih :032:
        bln depan kene wat balik la kot daily bid nie

        Comment


        • #5
          ko taktau nak wat apa?
          kasik kat aku.
          the Oranje Forever!!!!

          Comment


          • #6
            Originally posted by mattop View Post
            meh transfer kat mattop.... huhuhu..

            tak pun request lah kat boss suh wat tikam2 lagik... nt leh loss banyak2... wakakkaka
            nk transfer sayang plak hahaha
            tikam? xmo la... rugi 50k aritu... insap dah

            Originally posted by Ejal_Kronik View Post
            apa lagik..transfer la kat acc haku..kekekeke
            meh la no. acct... kalu xde... sori la bro hahaha


            I LOVE What I Do

            Comment


            • #7
              Originally posted by alonso14 View Post
              bln depan kene wat balik la kot daily bid nie
              kalo daily bid ni nnti takut mnyesal bg mereka yg x byk NG$ plak...

              sabar ye kak angie, lmbat laun ada la fungsinya tu nnti.. wat masa ni simpan je.. nnti ada la strategi baru dr NG nih.. :11:

              Comment


              • #8
                kasi aku jela..bole guna utk bid weekly punye:011:

                Comment


                • #9
                  Originally posted by alonso14 View Post
                  bln depan kene wat balik la kot daily bid nie
                  tu la psl... nnt la try tanye boss camne hahaha

                  Originally posted by the Oranje View Post
                  ko taktau nak wat apa?
                  kasik kat aku.
                  tu la aku nk kasik... tp sayang plak... hehehe :021:


                  I LOVE What I Do

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                    kalo daily bid ni nnti takut mnyesal bg mereka yg x byk NG$ plak...

                    sabar ye kak angie, lmbat laun ada la fungsinya tu nnti.. wat masa ni simpan je.. nnti ada la strategi baru dr NG nih.. :11:
                    tu la aku pun berharap camtu... mesti ade kegunaan... huhuhu

                    Originally posted by alonso14 View Post
                    kasi aku jela..bole guna utk bid weekly punye:011:
                    eishhh aku pn nk bid gak... cume lum jumpe yg berkenan n sesuai ngan bajet... hehehe


                    I LOVE What I Do

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by angelus View Post

                      abes gune utk vote jek... nak bid weekly n monthly pn xleh nk join psl ade yg lebeh kaye... sudah pasti kene cantas... :002:
                      biasa la, ada golongan kaya, ada miskin, ada pulak pertengahan.
                      mungkin skrg giliran yg kaya utk bid. tapi yg kaya pasti akan miskin jua.
                      kecuali ada yg buat bisnis 'ibu duit' guna seterika arang lama:010:
                      nanti-nanti ada la rejeki kita..........:032:
                      the Oranje Forever!!!!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by angelus View Post
                        tu la aku pun berharap camtu... mesti ade kegunaan... huhuhu



                        eishhh aku pn nk bid gak... cume lum jumpe yg berkenan n sesuai ngan bajet... hehehe
                        ingatkan ko bukak thread ni ko nak bg NG$ kat kitorg:012:

                        Comment


                        • #13
                          apa kata vote saya dekat Nogold Superstar!

                          ahahahaha
                          DaLaM hAti aDa Labu
                          "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

                          Comment


                          • #14
                            simpan jer....bior diorang bid barang sampai habis NG,akak sapu tahunan punyer BId...ahaha

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Don_corleone View Post
                              simpan jer....bior diorang bid barang sampai habis NG,akak sapu tahunan punyer BId...ahaha
                              tahunan punye bid bila??

                              Comment

                              Working...
                              X