Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nyesal.............

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nyesal.............

    apa yang korang menyesal.......

    nyesal aku pick player pool utk NG H2H..........
    the Oranje Forever!!!!

  • #2
    nyesal post bebanyak2.. bid bebanyak.. tapi tak pernah menang pun luckdraw:dft001::dft001:
    [CENTER]Kuasa BulkSMS 6 sen untuk Semua NetWork - 1SMSCafe-Internet SMS Termurah dan Terbaik di pasaran

    Comment


    • #3
      same la... aku pong hahaha
      minggu ni pun aku ade amik gak... hahaha
      kalu MU menang... pasti sesalku berganda2 hahaha


      I LOVE What I Do

      Comment


      • #4
        nyesal aku tak aktif kat NG dari dulu

        mesti NG$ AKU DAH MELANTUN-LANTUN SEKARANG NEH!
        DaLaM hAti aDa Labu
        "I'm In NOGOLD SPEAKOUT!"

        Comment


        • #5
          Nyesal aku masuk thread ni...:011::011::011:

          Comment


          • #6
            Originally posted by Don_corleone View Post
            Nyesal aku masuk thread ni...:011::011::011:
            nyesal aku baca ko punya posting..........:036::036::036:

            Comment


            • #7
              Originally posted by angelus View Post
              same la... aku pong hahaha
              minggu ni pun aku ade amik gak... hahaha
              kalu MU menang... pasti sesalku berganda2 hahaha
              start dgn nyesal la bro........
              nyesal aku amek fletcher juger....
              the Oranje Forever!!!!

              Comment


              • #8
                nyesal aku reply...:005:

                Comment


                • #9
                  haku lagik nyesal..sebb baru aktif nogold dalam bulan lepas jerk..:034::034::034:
                  31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                  bila nak cecah 30k ni

                  Comment


                  • #10
                    nyesal aku msuk sini lagi...........

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                      haku lagik nyesal..sebb baru aktif nogold dalam bulan lepas jerk..:034::034::034:
                      nyesal haku tertengok avatar ko
                      the Oranje Forever!!!!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by the Oranje View Post
                        nyesal haku tertengok avatar ko
                        nyesal klu ko tak buat skali cam tuh..wakakak
                        31 Dec 2009 genap 15000 posting di NG

                        bila nak cecah 30k ni

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                          nyesal klu ko tak buat skali cam tuh..wakakak
                          nyesal tak ko tak berendam ngan awek siggy tuh?
                          the Oranje Forever!!!!

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Ejal_Kronik View Post
                            nyesal klu ko tak buat skali cam tuh..wakakak
                            nyesal aku tgk awek tu separuh jer

                            Comment


                            • #15
                              nyesal posting sikit sgt kat NG ni...

                              Comment

                              Working...
                              X