Announcement

Collapse
No announcement yet.

Relax jap, Poll : How old are you?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Relax jap, Poll : How old are you?

    Nih result Poll : How old are you? as of 23 Oct, 2005.

    http://nogold.com/modules/xoopspoll/pollresults.php?poll_id=19

    Nampaknya hampir 50% penduduk nogold yang mengundi berumur di antara 21 - 30 org. Memang la sah umur nih umur prime dan tengah galak mencari duit atau maybe tengah membina hidup :lol: . Ada juga seorang yang masih disekolah menengah, semoga tak menggangu pelajaran. Ada 4 org dah nak masuk midlife crisis (40 yrs old) tapi omputih cakap life begins at 40, hehe termasuk aku la tu erkkk...

    Anyhow, Do enjoy yourself and have fun.

    :-D


  • #2
    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

    carik duit. nak kawin. huhu :-D

    Comment


    • #3
      Re: Relax jap, Poll : How old are you?

      22 years old... :-D
      muda lagi.. walopun ada lg muda..

      Comment


      • #4
        Re: Relax jap, Poll : How old are you?

        mahad13 wrote:
        carik duit. nak kawin. huhu :-D
        Hehehe betul :-D
        Lagipun umur 21 - 30 banyak masih menganggur jadi kebanyakan penganggur ni menjadi full time autosurfer macam saya. Income pun jauh lebih lumayan berbanding most job out there :-D

        Comment


        • #5
          Re: Relax jap, Poll : How old are you?

          bawah 18...
          sesuai ke jadi investor??? :-D
          http://blog.mohdazam.com

          Comment


          • #6
            Re: Relax jap, Poll : How old are you?

            umur tak jadik masalah. yg penting ilmu.... Lagi baik kalu ade pengalaman. Pengalaman tu mcm try n error keatas ilmu itu. huhu :-D

            Comment


            • #7
              Re: Relax jap, Poll : How old are you?

              umur tak jadik masalah. yg penting ilmu.... Lagi baik kalu ade pengalaman. Pengalaman tu mcm try n error keatas ilmu itu. huhu
              hehehe...camtu plak...
              bukan takleh..tapi aku cume terpikir je..kalau2 ade masalah ngan scammer...dah jadi hal nak nak report ke...huhuhu...sedih oooo kalau kene.. :-x
              http://blog.mohdazam.com

              Comment


              • #8
                Re: Relax jap, Poll : How old are you?

                Lagi muda join autosurf lagi untunglah. Muda2 dah kaya :lol: nanti nak kawin pun senang.

                Comment


                • #9
                  Re: Relax jap, Poll : How old are you?

                  g-pitts wrote:
                  Lagi muda join autosurf lagi untunglah. Muda2 dah kaya :lol: nanti nak kawin pun senang.
                  Tuh la pasal.. tengok cam orang lain yg dah lame keje siap dah kawin anak empat baru tau pasal e-investments nih.. autosurf dan sebagainye.. sume nyesal kata "kalo la aku tau bebende ni dari dulu lagi..."..

                  so..lagi awal tau lagi bagosh.. walopun duit blum masyuk lg nak invest tp pendedahan tuh dah ade.. :-D

                  Comment


                  • #10
                    Re: Relax jap, Poll : How old are you?

                    hehehe..mmg la...
                    nak kawin pon sennang...
                    senang je..mane susah...


                    **kalau lah aku lahir awal sket... 8-)
                    http://blog.mohdazam.com

                    Comment


                    • #11
                      Re: Relax jap, Poll : How old are you?

                      itu ler pengalaman name nye. dari situ kite dapat lagi memperkayakan ilmu kite.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Relax jap, Poll : How old are you?

                        alar tak kesah la umur beraper, semua org pon boleh cari duit... wajib! itulah sifat manusia 8-)

                        Comment


                        • #13
                          Re: Relax jap, Poll : How old are you?

                          Orait, as of 25th ada peningkatan dalam jumlah yang turun mengundi dan peratusan julat umur 21-25 semakin menewaskan pencabar-pencabar yang lain.

                          Baguslah, awal-awal dah bukak mata dengan dunia nak cari duit sendiri at least kalu betul direction insyAllah senang hidup dunia akhirat, world world jugak :-D

                          Comment


                          • #14
                            tgk ktne umur purata warga NG nih?
                            hurm.....
                            |huh|

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by qree View Post
                              tgk ktne umur purata warga NG nih?
                              hurm.....
                              ko tanya tuan tanah ler...
                              tu pun kalau dia ingat lagi.. maklum ler.. dah 4 tahun topik ni... he he he...

                              Comment

                              Working...
                              X