Announcement

Collapse
No announcement yet.

England National Football Team

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • England National Football Team



    * aku bukak thread ni x bermakna aku support england ye... just sbb aku nengok team ni dipenuhi dgn ramai artis yg popular.. hahaha.. lgpun aku nk tengok sejauh mana penangan player arsenal dlm skuad england tuh... wakakaka..:21:
    ** so, jom diskas.... :113:

  • #2
    walaupun aku sentiasa support team lain, tapi england sentiasa dalam tangan kiri aku....
    maksudnya, camana pun aku support team lain, aku masih jugak berharap england akan beraksi baik...
    tapi malangnya sentiasa tak berapa nak menjadi...
    team lain kat europe macam greece ataupun portugal tu apalah sangat tapi merasa gak euro final...
    tapi england... entahlah... macam ko cakap, glamor je lebih... tu pun sebab kita selalu terdedah kepada bpl...
    kalau dulu orang cakap spain tu under achiever, aku rasa sekarang england yg pegang title tu....
    stail main pun masih cam dulu-dulu... suka sangat main long pass sedangkan sekarang sepatutnya lebih kepada pessession control....
    entahlah... akupun tak berapa reti sangat benda ni.... hahahaha....

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gitaris Berapi View Post


      * aku bukak thread ni x bermakna aku support england ye... just sbb aku nengok team ni dipenuhi dgn ramai artis yg popular.. hahaha.. lgpun aku nk tengok sejauh mana penangan player arsenal dlm skuad england tuh... wakakaka..:21:
      ** so, jom diskas.... :113:
      1. x suke england, walaupun ada lampard, terry, a.cole kekadang j.cole.
      2. mmg banyak artis main utk england
      3. sapa player arsenal main tuk england...walcott? lagi, ntah aku taktau
      4.aku spot holland, the netherlands, dutch team jer...the oranje hanya ...the oranje
      the Oranje Forever!!!!

      Comment


      • #4
        Originally posted by the Oranje View Post
        1. x suke england, walaupun ada lampard, terry, a.cole kekadang j.cole.
        2. mmg banyak artis main utk england
        3. sapa player arsenal main tuk england...walcott? lagi, ntah aku taktau
        4.aku spot holland, the netherlands, dutch team jer...the oranje hanya ...the oranje
        baru aku teringat...

        latest news...

        Under-21s in seven-heaven

        England U21 thrashed Azerbaijan 7-0 in a friendly match in Milton Keynes as boss Stuart Pearce experimented with squad players ahead of next week's European Championship in Sweden.

        Arsenal's Kieran Gibbs showed great versatility on his full debut, scoring twice as he impressed in his regular left-back position, on the left wing and in central midfield.

        Michael Mancienne, Craig Gardner and Jack Rodwell also hit the target, with own-goals from keeper Elchin Sadiqov and Nodar Mammadov completing the rout.

        :4::4::4:

        Comment


        • #5
          Originally posted by Gitaris Berapi View Post
          baru aku teringat...

          latest news...

          Under-21s in seven-heaven

          England U21 thrashed Azerbaijan 7-0 in a friendly match in Milton Keynes as boss Stuart Pearce experimented with squad players ahead of next week's European Championship in Sweden.

          Arsenal's Kieran Gibbs showed great versatility on his full debut, scoring twice as he impressed in his regular left-back position, on the left wing and in central midfield.

          Michael Mancienne, Craig Gardner and Jack Rodwell also hit the target, with own-goals from keeper Elchin Sadiqov and Nodar Mammadov completing the rout.

          :4::4::4:

          wah ramainya player arsenal........................senior squad?
          the Oranje Forever!!!!

          Comment


          • #6
            Originally posted by Akule View Post
            walaupun aku sentiasa support team lain, tapi england sentiasa dalam tangan kiri aku....
            maksudnya, camana pun aku support team lain, aku masih jugak berharap england akan beraksi baik...
            tapi malangnya sentiasa tak berapa nak menjadi...
            team lain kat europe macam greece ataupun portugal tu apalah sangat tapi merasa gak euro final...
            tapi england... entahlah... macam ko cakap, glamor je lebih... tu pun sebab kita selalu terdedah kepada bpl...
            kalau dulu orang cakap spain tu under achiever, aku rasa sekarang england yg pegang title tu....
            stail main pun masih cam dulu-dulu... suka sangat main long pass sedangkan sekarang sepatutnya lebih kepada pessession control....
            entahlah... akupun tak berapa reti sangat benda ni.... hahahaha....
            same la
            aku pon camtu gk
            kt tgn kiri aku la kirenye england ni
            sbb dh knal player aku tgk jgk la
            tp takde sokong pon

            Originally posted by the Oranje View Post
            1. x suke england, walaupun ada lampard, terry, a.cole kekadang j.cole.
            2. mmg banyak artis main utk england
            3. sapa player arsenal main tuk england...walcott? lagi, ntah aku taktau
            4.aku spot holland, the netherlands, dutch team jer...the oranje hanya ...the oranje
            hahaha
            aku pon same gk
            hanye the oranje saje di hati..
            Sini yer kwn2..---> nogold.com/fantasy
            "The Killing Machines"

            Comment


            • #7
              Originally posted by Alarmist View Post
              same la
              aku pon camtu gk
              kt tgn kiri aku la kirenye england ni
              sbb dh knal player aku tgk jgk la
              tp takde sokong pon



              hahaha
              aku pon same gk
              hanye the oranje saje di hati..
              errr.... ko jgn memain alarmist??? korang serius ker??? :21:

              Comment


              • #8
                Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                errr.... ko jgn memain alarmist??? korang serius ker??? :21:
                woit,woit the oranje yang satu lagi la.....:10:
                the Oranje Forever!!!!

                Comment


                • #9
                  england kalahkan andorra 6-0.. aku x tgk.. tp apa yg aku baca, glen johnson byk setup gol..

                  4 mins - Glen Johnson’s sweetly curled cross from the right finds Wayne Rooney at the back post and the Man United striker heads England into an early lead. 1-0.

                  29 mins - Johnson is at it again, sliding the ball into Theo Walcott’s path and the Arsenal winger finds Lampard running into the area to put England 2-0 ahead.

                  39 mins - Yes, you guessed it. Johnson swings in another and Rooney applies the flicked volley at the near post. Stunning goal. Effortless. 3-0.

                  73 mins - England fans have sang a new song — ‘Fabio Capello’s red and white army’ — and Jermain Defoe heads in. The supplier of the cross? Yes, it’s Johnson. 4-0.

                  76 mins -David Beckham’s free-kick is spilled by under-siege Alvarez and Defoe takes advantage, driving in the rebound. 5-0.

                  81 mins -Defoe causes problems in the Andorra defence, who allow Crouch to virtually walk in another goal. 6-0.



                  * sbenarnya masa dgn chelsea lg aku dh nmpak kekuatan glen johnson ni cuma pd masa tu chelsea lbh slesa dgn rightback yg terkenal... patut la liverpool nak sgt.. chelsea pun aku dgr nk beli balik mamat ni...

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Gitaris Berapi View Post
                    england kalahkan andorra 6-0.. aku x tgk.. tp apa yg aku baca, glen johnson byk setup gol..



                    * sbenarnya masa dgn chelsea lg aku dh nmpak kekuatan glen johnson ni cuma pd masa tu chelsea lbh slesa dgn rightback yg terkenal... patut la liverpool nak sgt.. chelsea pun aku dgr nk beli balik mamat ni...
                    memang pon
                    time masa kat chelsea dah nmpk dia ni ada potensi
                    tapi mourinho la xske
                    pastu g jual
                    dah la glen johnson ni muda lg
                    rugi btol g jual

                    Comment


                    • #11
                      ish.. aku xdpt lg usha england nye game play under capello ni .. donga puji melambung lambung.. tatau aa..

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by mawi007 View Post
                        ish.. aku xdpt lg usha england nye game play under capello ni .. donga puji melambung lambung.. tatau aa..
                        game qualification ker, friendly ker, bleh la makan... cuba masuk tonomen besar2... nnti korang nmpak la kegugupan dorang... haha...

                        Comment


                        • #13
                          Hmm.... ntahla.... Tapi apa yang aku rasa sekarang, adalah England sedikit improve bawah Capello dengan rules tegas Capello yg melarang WAGS dari follow player travel sekali.....

                          tgk lah, 7 straight menang..... Walaupun ada ketikanya England nampak struggle lawan Minnows, tapi apa yg penting menang dan layak.

                          tapi yg aku menyampah, Tabloid england dok kecoh gile pasal menang 6-0 dgn Andorra, eehehe....

                          Comment


                          • #14
                            uik...ade thread utk england rupenye...da lame aku jd fans england nie...sejak dr form 1 lg......huhuhu....

                            tggu tonomen bsar2 nnti...
                            sigpic

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by Gitaris Berapi View Post


                              * aku bukak thread ni x bermakna aku support england ye... just sbb aku nengok team ni dipenuhi dgn ramai artis yg popular.. hahaha.. lgpun aku nk tengok sejauh mana penangan player arsenal dlm skuad england tuh... wakakaka..:21:
                              ** so, jom diskas.... :113:
                              Lor.. Aku ingat GB dah support eng... :10:

                              Comment

                              Working...
                              X